Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Novibet για τα επόμενα τρία χρόνια

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Novibet για τα επόμενα τρία χρόνια
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη στοιχηματική εταιρεία Novibet, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, σε μια ιστορική σεζόν στην οποία θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον νέο χορηγό θα γίνει και η παρουσίαση της φανέλας για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος και η Novibet ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας. Η Novibet θα σταθεί στο πλευρό μας τη σεζόν με την οποία γιορτάζουμε φέτος 100ά μας γενέθλια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επίτευξη των στόχων μας.

Η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία: «Για τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους μας, η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής της ομάδας μας και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που αυτή η χρονιά θα έχει ως συνοδοιπόρο τη Novibet. Εκτός από μία κορυφαία εταιρεία στο τομέα του αθλητικού στοιχήματος, η Novibet έχει συνδέσει το όνομά της με την έντονη κοινωνική της δράση, γεγονός που πρεσβεύει στον απόλυτο βαθμό και τις ηθικές αξίες της ΠΑΕ Ατρόμητος και για τις οποίες «μάχεται» όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχής γενομένης από σήμερα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Novibet και ευχόμαστε μέσω αυτής της συνεργασίας να στείλουμε μαζί το μήνυμα τόσο για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για μια καλύτερη κοινωνία».

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε ότι: «Ο Ατρόμητος δεν είναι απλώς μια ομάδα – είναι ένα σύμβολο των προσδοκιών, των ονείρων και των φιλοδοξιών, της Δυτικής Αθήνας. Μέσω της χορηγίας μας στην ΠΑΕ Ατρόμητος, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους ταλαντούχους αθλητές και αυτή την ιστορική ομάδα, στο ταξίδι προς την επιτυχία. Αναγνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός έχει μια εξαιρετική δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους, να ξεπερνά τις διαφορές και να δημιουργεί στιγμές που βρίσκουν απήχηση στις καρδιές όλων μας. Μαζί με τον Ατρόμητο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε σημαντικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο – που θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων της ομάδας».

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ), δύο techubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 700 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X