Η μαγική απόκρουση του Ηλία, τα χορευτικά του Ντέμη (VIDEO)

Η μαγική απόκρουση του Ηλία, τα χορευτικά του Ντέμη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidisΗ περίοδος 1997-98 είχε πολύ περίεργη εξέλιξη για την ΑΕΚ. Ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, δίχως κανείς να πιστεύει στην ομάδα και με το άστρο του Ντουμιτρίου να λάμπει και να οδηγεί, την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, διοικητικές αστοχίες, τραγικές μεταγραφικές επιλογές, προβλήματα τραυματισμών και ελλιπές ρόστερ, έφεραν την κατάρρευση. Μια μέρα σαν σήμερα, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια εκ των τελευταίων αναλαμπών της εκείνη τη σεζόν.

Το παιχνίδι είχε δύο μεγάλους πρωταγωνιστές για την ΑΕΚ. Τον μεγάλο Ηλία Ατματσίδη, που στο 0-0 σταμάτησε πέναλτι του Αναστασίου (νυν τεχνικού του ΠΑΟ) και στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε σουτ του Νιόπλια στο παραθυράκι της εστίας του. Και τον Ντέμη Νικολαϊδη, που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Κρητικών, σκοράροντας δύο φορές και έχοντας ακόμα δύο δοκάρια. Το τρίτο γκολ στην άνετη επικράτηση της Ενωσης, είχε πετύχει ο Ντανιέλ Μπατίστα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”Fq7V9hZrX0A” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X