Ο Οφρυδόπουλος συνεχίζει στην ΑΕΚ Β’ και τη νέα χρονιά

Ο Οφρυδόπουλος συνεχίζει στην ΑΕΚ Β’ και τη νέα χρονιά
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στην θέση του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρίσκεται 2 χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ Β’ με εξαίρεση ένα «διάλλειμα» για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα στο φινάλε της σεζόν 2021/22.

Ο 49χρονος Έλληνας προπονητής τον Μάη του 2022 υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Ένωση και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr θα παραμείνει στο πόστο του στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά.

Παρά την κακή εικόνα της ομάδας την περασμένη χρονιά στην Super League 2 και ακόμη περισσότερο την μη αξιοποίηση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών και τις (πολλές) μεταγραφές (ειδικά στα στόπερ) που έγιναν αλλά δεν… απέδωσαν, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εμπιστεύεται ξανά τον Οφρυδόπουλο για την ΑΕΚ Β’. Και ειδικότερα ο εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ Παναγιώτης Κονέ που ασχολείται πιο ενεργά με τη δεύτερη ομάδα, τις μεταγραφές της και τα παιδιά που αγωνίζονται εκεί.

Να θυμίσουμε ότι η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ τερμάτισε στην 5η θέση την σεζόν 2021/22 (τελείωσε την χρονιά με τον Νίκο Παναγιωτάρα στον πάγκο) και πέρυσι ρίχνοντας τον μέσο όρο ηλικίας στην 11η θέση του Νοτίου Ομίλου, ισόβαθμη με την Προοδευτική που υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Τη νέα χρονιά η Ένωση θα αγωνίζεται στο Βόρειο όμιλο της Super League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X