Στην εθνική Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2024 ο Αντσελότι

Στην εθνική Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2024 ο Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας από το 2024, αρχής γενομένης από το Copa America που θα λάβει χώρα το επόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μία λαμπρή καριέρα στους πάγκους μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ο Κάρλο Αντσελότι μετράει πλέον αντίστροφα για να πει αντίο στους συλλόγους και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό των εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα της Βραζιλίας, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Έντναλντο Ροντρίγκες, να δίνει συνέντευξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να επιβεβαιώνει πως ο 64χρονος Ιταλός θα αποχωρήσει το 2024 από την Ρεάλ οπότε και λήγει το συμβόλαιό του για να αναλάβει την «Σελεσάο», αρχής γενομένης από το Copa America που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στις ΗΠΑ.

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη, ο πρόεδρος της CBF αποκάλυψε πως μέχρι να αναλάβει τα ηνία ο τετράκις κάτοχος του Champions League, στον πάγκο των καναρινιών θα βρίσκεται, έχοντας το ρόλο του υπηρεσιακού, ο Φερνάντο Ντίνις.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές στη Βραζιλία και ο Ντίνιζ είναι ένας από αυτούς. Παρατήρησα την καινοτόμο προσέγγισή του όταν εργαζόταν στην Audax. Αργότερα πέρασε από άλλους συλλόγους διατηρώντας την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, χωρίς να την αλλάζει συνεχώς.

Πάντα ακολουθούσε την ίδια μέθοδο και μου άρεσε πολύ η ανανέωσή του και οι τακτικές του εφαρμογές. Πρόκειται λοιπόν για έναν προπονητή που η αγωνιστική του πρόταση μοιάζει αρκετά με αυτή του προπονητή που θα αναλάβει από το Copa America, του Κάρλο Αντσελότι.

Έχουν σχεδόν τον ίδιο τύπο προσέγγισης στο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας το γάμο της πιο επιτυχημένης εθνικής ομάδας με τον πιο επιτυχημένο προπονητή σε επίπεδο Champions League.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X