Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού: «Συγχαρητήρια για την ακούραστη δουλειά για να είναι η ΑΕΚ πάντα στην κορυφή»

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού: «Συγχαρητήρια για την ακούραστη δουλειά για να είναι η ΑΕΚ πάντα στην κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού συνεχάρη τα τμήματα της Ερασιτεχνικής αλλά και την διοίκηση της ΑΕΚ για τις φετινές επιτυχίες τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ συνεχάρη τα τμήματα της Ερασιτεχνικής για τις φετινές επιτυχίες τους καθώς και την διοίκηση για την προσπάθεια της να είναι η ΑΕΚ πάντα στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της Λέσχης αναφέρει:

Μια εξαιρετική αθλητική σεζόν έκλεισε για τα κιτρινόμαυρα χρώματα πριν λίγες ημέρες!
Όλοι πανηγυρίσαμε το νταμπλ που πέτυχε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ για να σφραγίσει ονειρικά την επιστροφή στο σπίτι μας στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Παράλληλα όμως μια σειρά από σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσαν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αξίζει να τα αναφέρουμε:
Η ανδρική ομάδα χάντμπολ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας!
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο F4 στην Άρτα!
Η ανδρική ομάδα φούτσαλ πήρε το Κυπέλλο Ελλάδας!
Κυρίαρχη η γυναικεία ομάδα φούτσαλ ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με το Σούπερ Καπ, κατέκτησε στη σεζόν το Πρωτάθλημα Ελλάδας και τον Ιούνιο στέφθηκε και Κυπελλούχος Ελλάδας!
Η ομάδα ράγκμπι λιγκ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας και θα συμμετέχει στη Βαλκανική Λίγκα!
Στα eSports, ο αθλητής της ΑΕΚ Θάνος Κράγκαρης κατέκτησε το πρώτο επίσημο Κύπελλο της ΕΠΟ!
Στο μπόουλινγκ οι αθλητές μας κέρδισαν το τρίτο διαδοχικό Πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά επίσης πρώτευσαν σε όλες τις κατηγορίες, όπως δυάδες και τριάδες!
Επίσης, είχαμε άνοδο στην κορυφαία κατηγορία, για το ποδόσφαιρο γυναικών και το βόλεϊ ανδρών, τμήματα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους, αλλά και την άνοδο του σκακιστικού τμήματος στις εθνικές κατηγορίες.
Αλλά και στις νεότερες ηλικιακά ομάδες είχαμε μεγάλες επιτυχίες.
Στο χάντμπολ, οι Νεάνιδες αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδας.
Στην πυγμαχία οι Έφηβοι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας.
Στην καλλιτεχνική κολύμβηση οι Νεάνιδες αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδας στο Ελεύθερο Ομαδικό και στο Τεχνικό Ομαδικό Όπεν .
Από την ακαδημία φούτσαλ, η Κ18 το Σεπτέμβριο κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στη συνέχεια στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, η Κ13 κατέκτησε το Πρωτάθλημα, ενώ η Κ10 αναδείχθηκε Κυπελλούχος.
Και βέβαια, σε ατομικά αγωνίσματα στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας, ο Παναγιώτης Κοντοειδής στη σπάθη, η Ιωάννα Γερασιμάτου στην επ. αντισφαίριση, ο Ιάκωβος Αϊβατίδης στην επ. αντισφαίριση Νέων Ανδρών, ο Βαγγέλης Κριζίνης στο μπόουλινγκ, η Αναΐς Καραγιάννη στα 60μ. με εμπόδια και ο Στράτος Μανωλίδης στο cyclo cross Εφήβων!
Για τις παραπάνω επιτυχίες αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές, προπονητές, γυμναστές και εφόρους του Σωματείου μας. Συγχαρητήρια επίσης και στην Διοίκηση για την ακούραστη προσπάθεια, ώστε η ΑΕΚ να είναι πάντα στην κορυφή!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X