Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Rita Ora: Φόρεσε διάφανο φόρεμα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της (ΦΩΤΟ)

Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Rita Ora: Φόρεσε διάφανο φόρεμα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της (ΦΩΤΟ)

Η Rita Ora έκανε την πιο σέξι, αλλά όχι προκλητική, εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εμφάνιση της Rita Ora στην Εβδομάδα Μόδας, στο Παρίσι, άφησε άφωνους τους πάντες. Και ξέρουμε γιατί έμειναν όλοι ενθουσιασμένοι.

Η Rita Ora έκανε την πιο σέξι, αλλά όχι προκλητική, εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο σόου του Azzedine Alaïa. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα διάφανο δαντελένιο φόρεμα, καλύπτοντας το μέρος μέρος του σώματός της με ένα ψηλόμεσο εσώρουχο.

Στο πάνω μέρος όμως, η Rita Ora δε άφησε τίποτα στη φαντασία των παρευρισκομένων, αλλά ούτε κι εκείνων που είδαν την εμφάνισή της στο Instagram.

Δείτε:

Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Rita Ora: Φόρεσε διάφανο φόρεμα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της (ΦΩΤΟ) Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Rita Ora: Φόρεσε διάφανο φόρεμα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της (ΦΩΤΟ) Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Rita Ora: Φόρεσε διάφανο φόρεμα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X