Απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ο Τιάγκο και θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ

Απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ο Τιάγκο και θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Ο Τιάγκο απέρριψε πρόταση από Σαουδική Αραβία και θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει υψηλή ζήτηση από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αλλά απέρριψε ήδη μία πλουσιοπάροχη πρόταση σύμφωνα με το «Athletic», επιθυμώντας να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ.

Την ώρα που η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ κυνηγά τον Τζόρνταν Χέντερσον, ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι ένας ακόμα μέσος της Λίβερπουλ που έχει προσελκύσει τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει το «Athletic», ο Ισπανός μέσος συγκεντρώνει σοβαρό ενδιαφέρον από τα κλαμπ της Saudi Pro League και ήδη απέρριψε μία άκρως πλουσιοπάροχη πρόταση, επιθυμώντας να παραμείνει στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν που είναι και η τελευταία του συμβολαίου του.

Η Λίβερπουλ από τη μεριά της δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη προσφορά, καθώς προς το παρόν οι ενδιαφερόμενες ομάδες προσεγγίζουν πρώτα την πλευρά του ποδοσφαιριστή και δείχνει θετική στην παραμονή του για έναν ακόμα χρόνο πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος. Παρομοίως, ο ίδιος έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο «Άνφιλντ» για τη σεζόν 2023-24 και περιμένει να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για την έναρξη της προετοιμασίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το δημοσίευμα, πάντως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τιάγκο να μην… αντισταθεί μέχρι τέλους στο ενδιαφέρον των Σαουδαράβων, σε περίπτωση που εμφανιστούν βελτιωμένες προτάσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X