Ο Άρης πήρε επίσημα θέση για Πάλμα - Τι αναφέρει

Ευρώπη: Ποντάρισμα στα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων
Photo Credits: INTIME

Απάντηση της ΠΑΕ Άρης σε νέα δημοσιεύματα περί συμφωνίας ΑΕΚ και Πάλμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη ξεκαθαρίσει στον Παλίκουτσα ότι προτεραιότητα του Άρη για τον Πάλμα είναι η παραχώρηση στο εξωτερικό, αφήνοντας για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής για μια ακόμη χρονιά αν δεν βρεθεί ικανοποιητική πρόταση, τα δημοσιεύματα για την ΑΕΚ και τον 22χρονο από την Ονδούρα συνεχίζονται και μάλιστα κάποια από αυτά κάνουν λόγο και για συμφωνία των δυο πλευρών.

Κάτι που όπως ρητά ξεκαθαρίζουν από την ΠΑΕ Άρης είναι ότι δεν ισχύει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Πάλμα και ότι αυτή τη στιγμή, στο προσκήνιο βρίσκονται μόνο ομάδες από το εξωτερικό. Αυτό ήταν κάτι που ο Καρυπίδης διαμήνυσε όχι μόνο στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα αλλά και στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, θέτοντας συγκεκριμένα δεδομένα στην υπόθεση του νεαρού παίκτη. Εκτός από την Λουντογκόρετς που όμως δεν μπορεί να φτάσει στα νούμερα που θέλει ο Άρης, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πάλμα, όπως η Άντερλεχτ, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν στο παιχνίδι κι ομάδες που δεν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X