Παλίκουτσα για μεταγραφή Χρυσόπουλου: «Ήθελε πολύ να πάει στην ΑΕΚ, είχε μιλήσει με τον Αλμέιδα»

Παλίκουτσα για μεταγραφή Χρυσόπουλου: «Ήθελε πολύ να πάει στην ΑΕΚ, είχε μιλήσει με τον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Οι διευκρινίσεις για την πώληση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport, αναφέρθηκε στην κατάσταση με τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, την επιθυμία του να πάει στην ΑΕΚ αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα, το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το στέλεχος των κιτρινόμαυρων:

Για την κατάσταση με τον Χρυσόπουλο: «Μιλήσαμε μαζί του (σ.σ με τον Χρυσόπουλο) πριν από έναν μήνα και με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον άφηνε προτού τελειώσει τις υποχρεώσεις του στη Β΄ Εθνική. Το κατάλαβα και τον περίμενα να γυρίσει για να τον προωθήσω στην πρώτη ομάδα. Ξαφνικά όμως άρχισαν οι φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ. Τον κάλεσα στο γραφείο μου, του εξήγησα το πλάνο που είχα για αυτόν και το πώς θα εξελιχθεί σε εμάς. Σκοπός μας ήταν να του δώσουμε χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι εκείνος ήθελε πολύ να πάει στην ΑΕΚ. Είχε μιλήσει και με τον προπονητή τους. Τα δεδομένα για μένα άλλαξαν όταν μου έστειλε μήνυμα (σσ ο Χρυσόπουλος) και απαίτησε συγκεκριμένους όρους για να παραμείνει στον Αρη. Ζήτησε να έχει το δικαίωμα αποχώρησης εάν δεν είχε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Όροι που για μένα δεν ήταν αποδεκτοί. Όταν είσαι παιδί του Αρη και πιστεύεις στον εαυτό σου δεν βάζεις όρους. Φαίνεται ότι βάζεις πάνω από το κλαμπ το συμφέρον σου. Για μένα το θέμα τελείωσε εκεί” εξήγησε ο Παλίκουτσα και ρωτήθηκε αν το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε σημείο διαμάχης με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όπως κάποιοι διέρρευσαν… “δεν μάλωσα μαζί του, το ξεκαθαρίζω. Είναι φυσιολογικό να συζητάς κάθε απόφαση για να βρίσκεις λύση. Εγώ δέχομαι τις απαιτήσεις του προέδρου κι αυτός δέχεται τον τρόπο που θέλω να δουλέψουμε. Πρέπει να καταλαβαίνω τη δική του οπτική κι εκείνος τη δική μου».

Για τους νεαρούς: «Στις δηλώσεις που είχα κάνει είπα για την πρότασή μου σε έναν 15χρονο τερματοφύλακα. Του έδειξα τον δρόμο ώστε να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας του Αρη τα επόμενα χρόνια, παράλληλα με το σχολείο, που είναι επίσης σημαντικό. Δεν θέλω από τους μικρούς να ρίχνουν όλο το βάρος μόνο στο ποδόσφαιρο. Εάν όμως διαλέγει τη Ντουνάιτσκα Στρέντα από τον Αρη, την πόλη του και τους φίλους του ή την οικογένειά του, ποιός κάνει λάθος σε αυτή την περίπτωση; Οχι αυτός, αλλά όσοι τον συμβουλεύουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει. Οταν κάποιος παίκτης είναι στην ακαδημία του Αρη, πρέπει να σκέφτεται ότι είναι εκεί για να φτάσει στην πρώτη ομάδα».

Για την επιθετική ενίσχυση: «Έχουμε συμφωνήσει με ομάδα από τη La Liga για επιθετικό, θα πρέπει απλά να βρεθώ με τον παίκτη και από κοντά. Όπως γνωρίζετε δεν θα υπογράψω κάποιον παίκτη αν πρώτα δεν τον δω ως χαρακτήρα. Να τον γνωρίσω, να μιλήσω μαζί του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι… «είμαστε στις τελικές επαφές με ακόμα δύο εξτρέμ».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X