Σαν σήμερα: η Ελλάδα κατακτά το EURO 2004 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σαν σήμερα: η Ελλάδα κατακτά το EURO 2004 (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει μείνει τελευταίος. Κρατά την ελληνική σημαία, πλησιάζει το τρόπαιο. Το παίρνει στα χέρια του, το σηκώνει ψηλά στον ουρανό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… δεξί πόδι του Γιώργου Καραγκούνη χάλασε το πάρτι των διοργανωτών Πορτογάλων στην πρεμιέρα , πήραμε βαθμό κόντρα στους πανίσχυρους Ισπανούς, μείναμε ζωντανοί παρά την ήττα από τους Ρώσους, διαλύσαμε τη Γαλλία του Ζιντάν, του Τρεζεγκέ, του Ανρί, ο «Κολοσσός» Δέλλας έστειλε στο σπίτι τους τους Τσέχους και φτάσαμε στον τελικό.

Οι χοροί κρατούσαν… Καραβάνια Ελλήνων αναχώρησαν για την Πορτογαλία, για να είναι δίπλα στον Ότο Ρεχάγκελ και στους Έλληνες εκείνο το βράδυ της 4ης Ιουλίου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του μας ήθελαν στον τελικό για να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας. Και να ‘μαστε…

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, ένα σύνθημα ένωνε τους Έλληνες. «Σήκωσε το, το γ@@@@@@ο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω». Οι… ειδήμονες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή μας. Ήρθαμε από το πουθενά, εντάξει μπαλάρα δεν παίζουμε, αλλά υπήρχε κάποιος καλύτερος; Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία ήταν ήδη διακοπές.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X