Να δείξει «αφεντικό» θέλει η ΑΕΚ με Φιλαθλητικό (19:30, WEB RADIO enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolicΤον πρώτο της αγώνα για το 2014 δίνει σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Φιλαθλητικό στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου προέρχεται από την ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο και θέλει την κατάκτηση της νίκης για να “μπει” με το δεξί στη νέα χρονιά που θα την φέρει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στην Α1.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του τμήματος περιμένουν να κιτρινίσει το κλειστό της Καισαριανής, καθώς δεν αγωνίζεται κάποιο άλλο τμήμα την ίδια ώρα και η τιμή του εισιτηρίου είναι ιδιαίτερα προσιτή (5 ευρώ).

Το enwsi.gr θα βρεθεί στο κλειστό της Καισαριανής και θα σας μεταδώσει live την αναμέτρηση μέσω  Web Radio, με τον Τάσο Καπετανάκο στο μικρόφωνο.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X