Ατζέντης Νάρεϊ: «Επαφές του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον παίκτη»

Ατζέντης Νάρεϊ: «Επαφές του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον παίκτη»
Photo Credits: INTIME

Ο ατζέντης του Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε σε ρωσικό Μέσο και ανέφερε πως υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αφορούν τον Γερμανό εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρόλο που ο Κάλεντ Νάρεϊ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για προετοιμασία στην Ολλανδία, ο ατζέντης του ανέφερε μία πληροφορία που δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο Ερσίν Ακάν, εκπρόσωπος του παίκτη, μίλησε στο ρώσικο «sport-express» όπου επεσήμανε πως ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Γερμανό εξτρέμ. «Ο Κάλεντ Νάρεϊ μπορεί να καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις; Ας πούμε ότι οι σύλλογοι επικοινωνούν», τόνισε συγκεκριμένα.

Ο Νάρεϊ ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ στην περασμένη σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε με 7 γκολ και 9 ασίστ στη Stoiximan Super League. Μένει να φανεί αν πράγματι υπάρχει κάποιο θέμα με το μέλλον του 29χρονου στην ομάδα, ή αν πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι του ατζέντη του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X