Μετά τη μεταγραφάρα του Πινέδα στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό μετάνιωσαν που δεν έδωσαν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό!

Μετά τη μεταγραφάρα του Πινέδα στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό μετάνιωσαν που δεν έδωσαν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό!

Κατάπιαναν τη γλώσσα τους στον Ολυμπιακό μετά τη μεταγραφάρα Πινέδα και ως φαίνεται μετάνιωσαν που δεν έδωσαν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπεσε πόνος στο Λιμάνι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφάρας του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και άρχισαν να ακούγονται και να γράφονται τα ωραία στα ερυθρόλευκα ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό. Και ως φαίνεται μετάνιωσαν στον Ολυμπιακό που δεν έκατσαν να χάσουν την προτελευταία αγωνιστική των play off με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Και πάμε στα ωραία… Στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ ξεκίνησαν τα εξαιρετικά, τα  «διαβαστερά» κομμάτια ειδικά μετά τη μεταγραφή του Πινέδα.

«Πιστεύει κανείς ότι η ΑΕΚ θα έδινε ποτέ 6,5 εκατομμύρια για τον Πινέδα αν δεν ήταν πρωταθλήτρια, κάτι που σημαίνει εγγυημένα ευρωπαϊκά έσοδα, που ενδεχομένως μάλιστα (σ.σ. όμιλοι Champions League) να είναι και πολύ υψηλά; Τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, φυσικά, αλλά δεν θα (της) ήταν εύκολο», γράφτηκε στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ. Ναι, για να μας πουν τι κρίμα που δεν κάτσαμε να χάσουμε από τον Παναθηναϊκό για να πάρει το πρωτάθλημα το «τριφύλλι».

Και πού καταλήγουμε; Σ’ αυτό που έχουμε πει πολλάκις τον τελευταίο χρόνο… Οι «αιώνιοι» είναι «αιώνιοι» μόνο στα χαρτιά. Διότι στην πράξη είναι αδέλφια… Πάνε χέρι-χέρι σχεδόν παντού.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X