Ατρόμητος: Παρουσιάζει νέα φανέλα και χορηγό

Ατρόμητος: Παρουσιάζει νέα φανέλα και χορηγό
Photo Credits: INTIME

Παρουσιάζει νέα φανέλα και χορηγό ο Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του και το κλίμα είναι… εορταστικό στο Περιστέρι.

Με αυτό ως γνώμονα, αλλά και ούτως ή άλλως λόγω της περίστασης, η ομάδα των δυτικών προαστίων ενημέρωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη Τετάρτη (5/7) στις 12:30 το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση, τόσο τον νέο βασικό χορηγό της όσο και τις νέες εμφανίσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί πως την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουλίου και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βασικού χορηγού της ομάδας μας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και οι νέες μας εμφανίσεις από την εταιρεία CAPELLI Sport που θα ντύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, τη χρονιά που σηματοδοτεί και τα 100 χρόνια της ομάδας μας.

Το «παρών» θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους του Τύπου που θα θελήσουν να καλύψουν την εκδήλωση ενώ το γεγονός θα προβληθεί και μέσω Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube”.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X