ΑΕΚ: Τελειώνει και με στόπερ, θέμα ωρών οι ανακοινώσεις!

ΑΕΚ: Τελειώνει και με στόπερ, θέμα ωρών οι ανακοινώσεις!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει στο φουλ τις μεταγραφικές της μηχανές και βρίσκεται μια ανάσα πριν τη μεταγραφη και ενός στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πατάει γκάζι η ΑΕΚ και είναι μια ανάσα από την απόκτηση στόπερ!

Το τελευταίο τριήμερο οι μεταγραφικές μηχανές του Δικεφάλου βρίσκονται στο φουλ. Μετά τις οριστικές συμφωνίες για την παραμονή των Νόρντιν Άμραμπατ αρχικά και Ορμπελίν Πινέδα στη συνέχεια, η ΑΕΚ δεν σταματά.

Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως όχι μόνο η ΑΕΚ έχει κλειδώσει τον στόχο της για τη θέση του στόπερ αλλά μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις για την αποκτηση ενός παίκτη που το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Οι εξελίξεις λοιπόν αναμένονται πολύ άμεσα για τον Δικέφαλο και στόχος είναι ο Αλμέιδα να έχει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ακόμα μια πολύτιμη λύση στις θέσεις του κέντρου της άμυνας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τις κινήσεις των Πινέδα και Άμραμπατ έχουν ουσιαστικά κρατήσει όλο τον περσινό βασικό κορμό και απομένουν πλέον οι πινελιές που θα ανεβάσουν κι άλλο την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει έναν υψηλόσωμο στόπερ που θα συμπληρώσει την τριάδα των Μουκουντί, Βίντα και Μήτογλου, ενώ πέμπτο στόπερ αναμένεται να είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος.

Παράλληλα με την υπόθεση του στόπερ η Ένωση φουλάρει και για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα. Ο 23χρονος επιθετικός από την Ονδούρα είναι στόχος της ΑΕΚ δεδομένα και μετά το deal για τον νεαρό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο (800.000 ευρώ για το 50%) έχει ανοίξει και άλλο ο δρόμος για ακόμη μία συμφωνία με τον Άρη. Το επίπεδο των 2 εκατ.ευρώ είναι εκεί που φαίνεται να έχει βάλει ταβάνι η Ένωση για να φτάσει, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αξιώνει προ καιρού στο εξωτερικό τα 5 εκατ.ευρώ. Αυτό δεν κατέστη εφικτό και η ελληνική αγορά είναι πλέον μία καλή λύση για να έρθει ρευστό στην ΠΑΕ Άρης που έχει άμεσες ανάγκες…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X