ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Επανάληψη ολόκληρου του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στου Ρέντη!

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

osfp-aek1Μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την Παρασκευή 3/1/2013, η ΚΕΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ΑΕΚ για παράβαση κανονισμού Παιδιάς από τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που διεξήχθη στις 21/12/2013 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και αποφασίζει την επανάληψη του αγώνα. Παράλληλα, η ΚΕΔ παραπέμπει τους διαιτητές του αγώνα (Μαρκάτσας – Τσίτσικας) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση στηρίχθηκε στους διεθνείς κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας που προβλέπουν κάτι τέτοιο και πάνω εκεί “πάτησε” η ένσταση της ΑΕΚ που αδικήθηκε κατάφορα στο ματς με τον ΟΣΦΠ στου Ρέντη για την Α1 γυναικών. Μάλιστα, τα συνεχόμενα λάθη τους είχαν παραδεχθεί και οι διαιτητές, κάτι που έδειχνε ότι έπρεπε να λάμψει η αλήθεια. Και τελικά αυτό έγινε με την σημερινή απόφαση.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από τις 22 Δεκεμβρίου ότι το παιχνίδι πάει προς επανάληψη με αποκλειστικό ρεπορτάζ, καθώς και τις θέσεις των διαιτητών δικαιώνοντας την ΑΕΚ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X