Πινέδα: «Χάρισε» το ποσοστό μεταπώλησής του στη Θέλτα για να τελειώσει το deal με την ΑΕΚ!

Πινέδα: «Χάρισε» το ποσοστό μεταπώλησής του στη Θέλτα για να τελειώσει το deal με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα στο συμβόλαιό του με την Θέλτα είχε ένα ποσοστό που θα λάμβανε ως μπόνους σε περίπτωση πώλησής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρέλα του Ορμπελίν Πινέδα να επιστρέψει στην ΑΕΚ ήταν τόσο μεγάλη που ο ίδιος χάρισε λεφτά στη Θέλτα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Ένωση.

Ο El Magito φρόντισε να δείξει με κάθε τρόπο πόσο ήθελε να πωληθεί στην ΑΕΚ που έβαλε και αυτός «πλάτη» στη διεκπεραίωση και στην ολοκλήρωση ενός απαιτητικού, τεχνικά, deal.

Σύμφωνα με το Sport24, στο συμβόλαιο του Μεξικανού με τη Θέλτα είχε προβλεφθεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό (δεν έχει διευκρινιστεί πόσο ακριβώς ήταν, ξεπερνούσε όμως το 10%) το οποίο και θα αποδίδονταν στην πλευρά του Πινέδα σε περίπτωση πώλησής του.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου ποσοστού ο Μεξικανός την απεμπόλησε και αυτό γιατί έτσι η προφορά της ΑΕΚ στη Θέλτα θα ήταν ευκολότερο να καλύψει όσο το δυνατόν επαρκέστερα τις απαιτήσεις των Γαλιθιάνων και να διευκολυνθεί η πολυπόθητη μεταγραφή του Μεξικανού στην Ένωση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X