Ο Πινέδα έριξε «πόρτα» στην Premier League για την ΑΕΚ - Η Μπρέντφορντ έδινε 10 εκατ. ευρώ στη Θέλτα!

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Για την ΑΕΚ όλα θα κριθούν στο... χειροκρότημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η τεράστια πρόταση από την Premier League για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δαπανηρότερο deal της ιστορίας της ολοκλήρωσε η ΑΕΚ με την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα. Λογικό και επόμενο συνεχώς να προκύπτουν πληροφορίες που υπογραμμίζουν τους ανεπανάληπτους για τα δεδομένα της Ένωσης οικονομικούς όρους της συμφωνίας, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του Μεξικάνου να δεσμευτεί για την επόμενη τετραετία με τους «κιτρινόμαυρους».

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τις φημολογούμενες προτάσεις που – εκτός αυτής της ΑΕΚ προφανώς – είχαν οι Γαλιθιάνοι και ο Πινέδα, με την πιο δελεαστική προοπτική να εμφανίζεται από την Αγγλία και την PremierLeague.

Σύμφωνα λοιπόν με το SPORT24, η ομάδα που φέρεται να έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση ήταν η Μπρέντφορντ, προσφέροντας στη Θέλτα ένα ποσό που άγγιξε – μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους – τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πινέδα όμως, ούτε να ακούσει ήθελε, καθιστώντας κρυστάλλινο (και στη συγκεκριμένη περίπτωση) πως μόνο στην ΑΕΚ επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του και πουθενά αλλού.

Το υπερτόνισε μάλιστα βάζοντας και αυτός «πλάτη» στη διεκπεραίωση και στην ολοκλήρωση ενός απαιτητικού, τεχνικά, deal. Έμπρακτα. Πως; Σύμφωνα λοιπόν πηγές από την Ισπανία, στο συμβόλαιο του Μεξικανού με τη Θέλτα είχε προβλεφθεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό (δεν έχει διευκρινιστεί πόσο ακριβώς ήταν, ξεπερνούσε όμως το 10%) το οποίο και θα αποδίδονταν στην πλευρά του Πινέδα σε περίπτωση πώλησής του.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου ποσοστού ο Μεξικανός την απεμπόλησε και αυτό γιατί έτσι η προφορά της ΑΕΚ στη Θέλτα θα ήταν ευκολότερο να καλύψει όσο το δυνατόν επαρκέστερα τις απαιτήσεις των Γαλιθιάνων και να διευκολυνθεί η πολυπόθητη μεταγραφή του Μεξικανού στην Ένωση.

Πηγή: Sport24

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X