Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Χαμός και στην Κρήτη από τους ΑΕΚτζήδες για το τρόπαιο του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός και στην Κρήτη από τους φίλους της ΑΕΚ για το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Μία μέρα γεμάτη ΑΕΚ ζει σήμερα η πόλη του Ηρακλείου.

Το τρόπαιο πρωταθλήματος 2020-2023 εκτέθηκε από το πρωί στη Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου, στην οποία συνέρρευσαν εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας για να δουν το κύπελλο και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πρόκειται για έναν από τους πιο μεγάλους στεγασμένους συνδέσμους της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα και αριθμεί σχεδόν μισό αιώνα ύπαρξης.

Οι φίλαθλοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο και στο περιθώριο του αγώνα παλαιμάχων ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕΚ και στην αντίστοιχη του ιστορικού προσφυγικού σωματείου ΠΟ Ατσαλένιου. Το βράδυ θα μεταφερθεί στη γιορτή του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου προς τιμήν των ομάδων Παλαιμάχων.

Η περιοδεία του τροπαίου στην Κρήτη συνεχίζεται αύριο σε Χανιά και Ρέθυμνο και τη Δευτέρα στον Άγιο Νικόλαο.

Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Στο… πόδι η Κρήτη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X