Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο Παυλής χαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο Παυλής χαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlisΗ σημερινή μέρα στα Σπάτα ήταν ξεχωριστή. Για όλους. Πρώτα για τον Μιχάλη Παυλή, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο πριν την προπόνηση και επανέλαβε την απόφαση του, αυτή την φορά κοιτώντας στα μάτια και τον Τραϊανό Δέλλα και τους (πρώην πλέον) συμπαίκτες του. Σημαντική μέρα και για τον «Τράι». Με τον Παυλή βλέπετε, ο Δέλλας έχει συνυπάρξει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ από τότε που οι δυο τους ήταν ακόμα συμπαίκτες. Σημαντική και για τους ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να αποχαιρετήσουν τον «συμπαίκτη» Παυλή. Βεβαίως το γεγονός πως θα παραμείνει στην ομάδα, σε διαφορετικό πόστο, κάνει πολύ πιο εύκολο αυτόν τον ουσιαστικά ιδιότυπο αποχαιρετισμό. Αλλά και πάλι η συναισθηματική φόρτιση όλων μέσα στα αποδυτήρια, ήταν τεράστια.

Πάντως τόσο ο Δέλλας, όσο και οι παίκτες της ΑΕΚ, μια φράση είπαν στον Παυλή. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ότι χρειαστείς».  Όσο για τον Παυλή, προσπαθούσε να εκτονώσει μ’ ένα αμήχανο αλλά πλατύ χαμόγελο, την τεράστια συναισθηματική του φόρτιση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X