Στο Ντάλας ο Ίρβινγκ για ακόμα τρία χρόνια

Στο Ντάλας ο Ίρβινγκ για ακόμα τρία χρόνια
Photo Credits: INTIME

Ο Κάιρι Ίρβινγκ συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τους Μάβερικς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν δεν μπόρεσε να βρει την κατάλληλη αγωνιστική χημεία με τον Λούκα Ντόντσιτς και η σεζόν των Μάβερικς ήταν αποτυχημένη μένοντας εκτός playoffs; Ο Κάιρι Ίρβινγκ θα παραμείνει κάτοικος Ντάλας!

Ίσως η πιο σημαντική είδηση των πρώτων ωρών του ανοίγματος της free agency ήταν ότι ο 31χρονος άσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 126 εκατ. δολάρια. Ο Ίρβινγκ θα έχει οψιόν για τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας.

Σε μόλις 20 εμφανίσεις με τους Μάβερικς ο πρωταθλητής του 2016 με τους Καβαλίερς είχε 27 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 38,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, είχε εξ αρχής εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον Ίρβινγκ, τον οποίο φήμες τις προηγούμενες μέρες έστελναν στους Λέικερς ή τους Σανς. Τελικά όμως δεν το κουνά από το Ντάλας, το οποίο περιμένει την ερχόμενη σεζόν η συνεργασία με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι πιο αποδοτική.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X