Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ)

Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την... οικογένεια που ήρθε σήμερα στο Μπουργκ Χάαμσταντ για την ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης το απόγευμα στο Μπουργκ Χάαμσταντ, η ΑΕΚ… υποδέχθηκε μία «κιτρινόμαυρη» οικογένεια από την Γερμανία.

Έκαναν ταξίδι 6,5 ώρες από την Φρανκφούρτη. Τρία παιδιά, ο πατέρας και η μητέρα. Ντυμένοι όλα με… ΑΕΚ και Αργεντινή. Ο πατέρας και ο ένας γιος με φανέλες της Εθνικής Αργεντινής και ο μικρός γιος με την μπλε φανέλα της ΑΕΚ την προπέρσινη, ενώ η μικρή Σόνια 2 ετών φορούσε φανέλα του Αραούχο.

Έβγαλαν φωτογραφίες με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, είδαν την προπόνηση, ενώ πάνω στις φανέλες της Αργεντινής υπέγραψαν ο Ματίας Αλμέιδα και ο Κάρλος Ρόα. Και το έκαναν δίπλα σε αυτές των Αϊμάρ και Αγιάλα!

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ) Μία οικογένεια… ΑΕΚ και Αργεντινή έκανε ταξίδι 6,5 ώρες για να δει Αλμέιδα-Ρόα και την νταμπλούχο! (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X