Μετά τον Μάουντ φορτσάρει και για Ονάνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά τον Μάουντ φορτσάρει και για Ονάνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Photo Credits: INTIME

Για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούσα έτοιμη να καταθέσει την επίσημη πρότασή της στην Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φουλ λειτουργούν οι μεταγραφικές μηχανές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μετά τη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Μέισον Μάουντ, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κινηθεί και για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Η κατάσταση με τον Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει πολύπλοκη, με το συμβόλαιό του να μην ανανεώνεται και τη Γιουνάιτεντ να του κάνει ξεκάθαρο ότι εξετάζει πολύ σοβαρά την αντικατάστασή του.

Το ενδιαφέρον του Τεν Χαγκ για τον Αντρέ Ονάνα έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει εκφράσει τη θέλησή του να ξαναδουλέψει με τον τερματοφύλακα που δούλεψε και στον Άγιαξ για μια τετραετία έως το 2022.

Παράλληλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τονίζει ότι η επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ προς την Ίντερ για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή αν δεν αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X