ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε ο Άμραμπατ με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε ο Άμραμπατ με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νόρντιν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για ακόμα ένα χρόνο ο Νόρντιν Άμραμπατ!

Η Ένωση ανακοίνωσε προ ολίγου την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό άσο που θα αγωνιστεί για τρίτο συναπτό έτος στα «κιτρινόμαυρα», για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και αναμένεται την Κυριακή στο Μπούργκ Χάαμστεντε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως λοιπόν και πέρυσι, έτσι και φέτος, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του 36χρονου άσου καθώς από εκεί που φαίνονταν πως θα συνέχιζε σε ομάδα της Eredivisie, εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για άλλο ένα χρόνο συνεργασίας.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες. Ο βορειοαφρικανός μεταπείστηκε από την επιμονή και το περιερχόμενο της πρότασης των υπεύθυνων των νταμπλούχων Ελλάδας και αναίρεση ξανά τη δική του αρχική απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X