Στον αέρα η μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στο Αιγάλεω

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekkameraΣτον αέρα παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στο Αιγάλεω. Η διοίκηση των «κυανόλευκων» δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιο MME για να δείξει την συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο κίνδυνος φαίνεται να είναι μεγάλος ώστε να μην μπορέσουν οι φίλαθλοι της Ένωσης να δουν το παιχνίδι.

Τα 2.000 εισιτήρια που πήραν οι κιτρινόμαυροι για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους φαντάζουν λίγα, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτοί που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο να είναι και οι μοναδικοί που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, να μπουν με το δεξί στην νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιώργος Γιανναράκης διατυμπάνιζε ότι δεν θα αφήσει κάμερες να μπουν στο γήπεδο για να καλύψουν την αναμέτρηση, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθούν ούτε στιγμιότυπα. Μένει να δούμε αν τις  ώρες που απομένουν προκύψει ενδιαφέρον από μέσο στο διαδίκτυο,  προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάντως, το WEB RADIO του enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE το παιχνίδι από το Αιγάλεω την Κυριακή στις 15:00.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X