Μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρούνο Ντουάρτε ο Παναιτωλικός

Μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρούνο Ντουάρτε ο Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Ντουάρτε παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος πλησιάζει σε συμφωνία με την Ντεπορτίβο Κουένκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Μπρούνο Ντουάρτε για τον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες έχουν προχωρημένες επαφές με την Ντεπορτίβο Κουένκα για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού και το κλίμα που βγαίνει από τις συζητήσεις είναι άκρως θετικό, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλον ενάμιση χρόνο και απαιτούνται κάποια χρήματα για την αποδέσμευσή του.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, άλλωστε, τα έχουν βρει ήδη με τον 28χρονο στόπερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γκάμπριελ Σούρερ, με τον οποίο συνυπήρξε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Τριστάν Σουάρεζ (σ.σ. ομάδα Β’ κατηγορίας Αργεντινής).

Την τρέχουσα σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι σήμερα, ο Μπρούνο Ντουάρτε έχει παίξει στα 14 από τα 15 παιχνίδια της ομάδας του Εκουαδόρ, έχοντας 1 γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X