Τελειώνει το σήριαλ: Ραντεβού της Παρί με τον Μπαπέ για να βρεθεί λύση!

Τελειώνει το σήριαλ: Ραντεβού της Παρί με τον Μπαπέ για να βρεθεί λύση!
Photo Credits: INTIME

Ραντεβού με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει αύριο (30/06) ο Κιλιάν Μπαπέ, προκειμένου να βρεθεί μία λύση μεταξύ των δύο πλευρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τέλος του φαίνεται πως φτάνει το σήριαλ «Κιλιάν Μπαπέ». Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα έχει ραντεβού την Παρασκευή (30/06) με τους ανθρώπους της Παρί, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Marca, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να βρεθεί μία λύση. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι έχουν δώσει ένα τελεσίγραφο στον 24χρονο, λέγοντας του πως είτε θα ανανεώσει είτε θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι και θέλουν την απάντηση του το συντομότερο.

Έτσι, αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί στο αυριανό (30/06) ραντεβού των δύο πλευρών, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στη γωνία. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Ισπανοί θα περιμένουν την έκβαση της συνάντησης και σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για ανανέωση, αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του Μπαπέ!

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Marca, οι ιθύνοντες της Παρί αναμένεται να προτείνουν διετή ή τριετή ανανέωση του συμβολαίου του στον Γάλλο και να συμφωνήσουν προφορικά μαζί του πως θα πουληθεί το καλοκαίρι του 2024.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X