Τρίτο «όχι» της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ για Μάουντ

Τρίτο «όχι» της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ για Μάουντ
Photo Credits: INTIME

Νέα αρνητική απάντηση της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ για τον Μέισον Μάουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέισον Μάουντ τα έχει «σπάσει» με τη διοίκηση, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, αλλά δυσκολεύεται να συμφωνήσει με την ομάδα του Λονδίνου για τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, από τις περίπου 96.000 ευρώ την εβδομάδα που κερδίζει τώρα ο Μάουντ θέλει περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η Τσέλσι δεν τού προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες.

Τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη της διοίκησης με τον διεθνή άσο, τον οποίο κατηγορεί πως καθυστερεί τις συζητήσεις γιατί έχει το μυαλό του στη μεταγραφή και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία του μάνατζέρ του με τη ομάδα του Μάντσεστερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν όμως πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι προβληματισμένοι για την απόκτηση του Μάουντ, καθώς η Τσέλσι απέρριψε και την τρίτη πρότασή τους και δεν είναι διατεθειμένοι ν’ ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους.

Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 65 εκατ. ευρώ, αλλά οι «μπλε» του Λονδίνου επιμένουν και δεν θέλουν να δώσουν τα δικαιώματά του για λιγότερα από 75 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος Άγγλος μέσος, συνολικά με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι έχει 33 γκολ και 37 ασίστ σε 195 αγώνες.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε έξι ασίστ σε 35 συμμετοχές. Στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας έκανε ντεμπούτο το 2019 και έκτοτε έχει καταγράψει 5 γκολ σε 36 αγώνες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X