«Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Πάλμα η Ρέιντζερς»

«Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Πάλμα η Ρέιντζερς»
Photo Credits: INTIME

Μέσα από τη Σκωτία αναφέρουν ότι η Ρέιντζερς σταματάει αν ασχολείται με την υπόθεση Πάλμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου η πρόθεση του Άρη ήταν να πουλήσει τον Λουίς Πάλμα σε ομάδα του εξωτερικού με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό, καθώς όπως αναφέρουν μέσα από την Σκωτία, η Ρέιντζερς μια ομάδα που ακούστηκε πολύ για τον Ονδουριανό άσο του Άρη αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον παίχτη.

Νέος στόχος της πλέον είναι ο Αμπνταλάχ Σιμά ο οποίος ανήκει στην Μπράιτον, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός με την Γαλλική Ανζέ.

Το rangersnews αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καθώς προχωρούν οι εβδομάδες, γίνεται σαφές ότι μια συμφωνία για τον σταρ της ελληνικής Super League δεν θα γίνει και τώρα φαίνεται ότι το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς εξατμίζεται».

Τώρα η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για την ΑΕΚ, καθώς ο παίχτης αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης αλλά δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία συζητήσεων με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη Θεόδωρο Καρυπίδη, αφού το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι «κίτρινοι» είχε κριθεί ως υπερβολικό.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι Θεσσαλονικείς δεν βρήκαν τα λεφτά που ήθελαν για τον Πάλμα στο εξωτερικό, είναι αρκετά πιθανό η τιμή πώλησης του 23χρονου να πέσει και τότε ίσως μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X