Πάει Τουρκία ο Τζαβέλλας: «Έχει υπογράψει σε μας» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της Πεντίκσπορ

Πάει Τουρκία ο Τζαβέλλας: «Έχει υπογράψει σε μας» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της Πεντίκσπορ
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Γιώργος Τζαβέλλας που έχει υπογράψει στην Πεντίκσπορ σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του τουρκικού συλλόγου, Οσμάν Οζκοίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πεντίκσπορ θα συνεχίσει ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο τεχνικός διευθυντής του τουρκικού συλλόγου, Οσμάν Οζκοίλου, μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόκτηση του μέχρι πρότινος μπακ της ΑΕΚ.

«Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με τον Εμρέ Τασντεμίρ, ο οποίος έφυγε από τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος έπαιξε στην Αλάνιασπορ στο παρελθόν. Ήρθαμε σε συμφωνία για τον αριστερό μπακ, Σεκέιρα, από την Μπράγκα και τον Γουέλινγκτον, ο οποίος έφυγε από την Μπεσίκτας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Πεντίκσπορ.

Συνεπώς, ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε μία τετραετία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, με την οποία έκανε 140 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 7 γκολ και 3 ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X