Ατζέντης Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει μόνο ΑΕΚ - Παλεύουμε για τη συμφωνία με τη Θέλτα»

Ατζέντης Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει μόνο ΑΕΚ - Παλεύουμε για τη συμφωνία με τη Θέλτα»
Photo Credits: INTIME

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την επιθυμία του παίκτη του για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του Μεξικανού άσου.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αγωνίστηκε με το Μεξικό, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα και ο ατζέντης του σε εκπομπή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μίλησε για το μέλλον του και την ΑΕΚ.

Όπως τόνισε ο ατζέντης του, Μάριο Βιγιαρεάλ, η Ένωση θέλει το 100% των δικαιωμάτων του και παλεύει για να έρθει σε συμφωνία με τη Θέλτα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δουλεύουμε την υπόθεση εδώ και κάποιες εβδομάδες. Η ιδέα από πλευράς ΑΕΚ είναι να αγοράσει τον Ορμπελίν. Να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του. Το θέμα είναι να συζητήσουμε με τη Θέλτα για να δούμε πως μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να πάει στη Θέλτα και να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Βίγο.

Στους μήνες που ήταν στη Θέλτα δεν πήρε τα λεπτά συμμετοχής που ελπίζαμε. Στην ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα βρήκε μια ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να επανακτήσει το επίπεδό του, πήγε στο Μουντιάλ, έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε με την ΑΕΚ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον Ορμπελίν θα του άρεσε να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό προσπαθούμε και παλεύουμε για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τη Θέλτα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X