Άρης: Ανακοίνωσε τον Φατόρε

Άρης: Ανακοίνωσε τον Φατόρε
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο 21χρονος αμυντικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φατόρε διετίας στον Άρη. Ο Ισπανός υπέγραψε με την «κίτρινη» πλευρά της Θεσσαλονίκης και ανακοινώθηκε επίσημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός έχει μόλις μία συμμέτοχή στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης όμως με την Β’ μετράει συνολικά 77 συμμετοχές και εννέα τέρματα ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο ου αρχηγού.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Valentino Fattore Scotta, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός, που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 10 Αυγούστου 2001, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Valentino Fattore, που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Sevilla FC, αγωνίστηκε με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Ανδαλουσίας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (77 συμμετοχές και 9 γκολ συνολικά), ενώ μετράει και συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 της Ισπανίας».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X