Αλκαράθ: «Αισθάνομαι φαβορί για το Wimbledon!»

Αλκαράθ: «Αισθάνομαι φαβορί για το Wimbledon!»

Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου στο Wimbledon εξέφρασε ο Κάρλος Αλκαράθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Αλκαράθ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που επιβεβαίωσε και στον τελικό του Queen’s κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ, όπου και κατέκτησε τον τίτλο. Ο Ισπανός τενίστας έχει αυτοπεποίθηση και δε διστάζει να την εκφράσει και δημόσια. Έτσι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θεωρεί τον εαυτό του ως ένα από τα φαβορί για την κορυφή του Wimbledon.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκαράθ:

«Το επίπεδο που έπαιξα στο τέλος αυτής της εβδομάδας ήταν καταπληκτικό. Το να βλέπω το όνομά μου σε ένα τρόπαιο σημαίνει πολλά για μένα, οπότε θα το κρατήσω ως ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Ειλικρινά έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα πηγαίνοντας στο Wimbledon. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας έπαιξα καταπληκτικά, οπότε αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είμαι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon.

Ότι πάω με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Wimbledon είναι προφανές. Ωστόσο είδα ένα στατιστικό ότι ο Νόβακ (σ.σ. Τζόκοβιτς) έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες εκεί από οποιοδήποτε παίκτη στο Top-20.

Τι μπορώ να πω γι’ αυτό; Ο Νόβακ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Wimbledon αυτό είναι προφανές, αλλά θα προσπαθήσω να παίξω σε αυτό το επίπεδο για να έχω πιθανότητες να τον κερδίσω ή να φτάσω στον τελικό του τουρνουά.»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X