Ανανέωσε ο Ζουκάνοβιτς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ανανέωσε ο Ζουκάνοβιτς με τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Για έναν ακόμη χρόνο θα φορά τη φανέλα του Αστέρα ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άμυνά του «δένει» ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Έρβιν Ζουκάνοβιτς. Ο 36χρονος Βόσνιος αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ.

Σε δήλωσή του μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Αστέρα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες έξι ομάδες, γιατί η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμάς. Είναι πλέον η ώρα για σκληρή δουλειά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ervin Zukanovic. Ο Zukanovic υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες έξι ομάδες, γιατί η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμάς. Είναι πλέον η ώρα για σκληρή δουλειά».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X