«Δύο ομάδες του Ιράν ενδιαφέρονται για τον Μοχαμάντι, αμφίβολο το μέλλον του στην ΑΕΚ»

«Δύο ομάδες του Ιράν ενδιαφέρονται για τον Μοχαμάντι, αμφίβολο το μέλλον του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στο Ιράν αναφέρουν ότι ο Μιλάντ Μοχαμάντι δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Μιλάντ Μοχαμάντι στην ΑΕΚ!

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα στο Ιράν τα οποία αανφέρουν ότι τη νέα σεζόν ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν θα βρίσκει χρόνο στην ενδεκάδα της Ένωσης, λόγω της παρουσίας του Χατζισαφί στο βασικό σχήμα έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του και του Πήλιου που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον ΠΑΣ.

Η ιστοσελίδα football360 συγκαταλέγει τον Μοχαμάντι στους Ιρανούς παίκτες, οι οποίοι είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Για τον μπακ του Δικεφάλου αναφέρει την μεγάλη πληθώρα λύσεων της ομάδας στη θέση του και αναρωτιέται αν ο παίκτης θα επιστρέψει έπειτα από επτά χρόνια στην πατρίδα του, προσπαθώντας να κερδίσει και πάλι μια θέση στην εθνική ομάδα, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Υπάρχουν δύο ομάδες του Ιράν που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον 30χρονο άσο, οι Περσέπολις και Εστεγκάλ, καθώς εκτιμούν την αξία του και την εμπειρία του στα γήπεδα. Ο Μοχαμάντι ακολούθησε την εθνική του Ιράν στο Κατάρ αλλά τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι και έμεινε αρκετούς μήνες εκτός δράσης, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία πολύ προσεκτική επέμβαση στο γόνατο.

Από την ΑΕΚ αυτό που προκύπτει είναι ότι υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν, με τον Αλμέιδα να θέλει να έχει λύσεις ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X