Έργα και ημέρες του Μιχάλη Παυλή με την αγαπημένη κιτρινόμαυρη φανέλα (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paulisΓεννημένος στα Λουτρά Μυτιλήνης στις 22 Σεπτεμβρίου του 1989 , ο Μιχάλης Παυλής εντοπίστηκε από τον Τόνι Σαβέφσκι και το 2006 φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα παίζοντας στα τμήματα υποδομής. Μάλιστα εκείνη την χρονιά είχε αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων.

Το 2007 πήρε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ είχε βάλει τότε αρκετά γκολ στα φιλικά παιχνίδια. Με προπονητή τον Λορέντζο Σέρα Φερέρ αγωνίστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ήδη του είχε βγει το παρατσούκλι «Ο νέος Ντέμης». Στα πρώτα δύο χρόνια ο Παυλής αγωνίστηκε κυρίως σαν αλλαγή. Πέτυχε δύο γκολ σε 15 αγώνες, ενώ ο λίγος χρόνος συμμετοχής του, «ανάγκασε» αρκετές ομάδες να τον προσεγγίσουν. Ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει από την ΑΕΚ. Το Μάϊο του 2010 έγινε γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας) ενώ ο ίδιος το είχε αποκαλύψει τρία χρόνια αργότερα σε συνέντευξη του.

Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου μετακόμισε δανεικός στην ομάδα των Τρικάλων ,όπου όμως δεν έπαιξε ποτέ, αφού τελικά πήγε στον Εθνικό Αστέρα. Παρέμεινε στην Καισαριανή μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 και στην συνέχεια έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Ελπιδοφόρο και στην Καβάλα.

Όμως δεν άντεξε μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Το καλοκαίρι του 2013 αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο, έχοντας αφήσει θετικά δείγματα γραφής στον τότε προπονητή, Βαγγέλη Βλάχο.  Στο τέλος εκείνης της σεζόν, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και χρεοκόπησε. Ο Παυλής όμως παρέμεινε στην ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο με ελάχιστες αποδοχές. Συνολικά αγωνίστηκε 51 φορές με την φανέλα της ΑΕΚ πετυχαίνοντας έξι τέρματα.

Όλη του η ζωή στα κιτρινόμαυρα, στην ΑΕΚ. Έφτασαν όμως τα άσχημα μαντάτα που κανείς δεν ήθελε να ακούσει. Ο Παυλής θα παραμείνει κοντά στην ομάδα ,όπως ο ίδιος ανακοίνωσε και θα συνεχίσει να δίνει μάχες. Όπως έκανε από μικρός. Και οι ευχές του enwsi.gr θα τον συντροφεύουν σε κάθε του βήμα.

[youtube id=”tLp-KJCiIg8″ width=”600″ height=”350″]

 enwsi.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X