Μέσι: Oπαδός ταξίδεψε 2.000 χιλιόμετρα για να τον δει στο MLS αλλά εκείνος ήταν Αργεντινή

Μέσι: Oπαδός ταξίδεψε 2.000 χιλιόμετρα για να τον δει στο MLS αλλά εκείνος ήταν Αργεντινή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολλοί οπαδοί ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Αργεντινό σταρ και θα έκαναν τα πάντα για να δουν τον Μέσι ζωντανά στο γήπεδο. Αυτό έκανε και ένας Αμερικανός οπαδός, ο οποίος ταξίδεψε σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα για να πάει στη Φιλαδέλφεια, όπου η Ίντερ Μαϊάμι αγωνιζόταν κόντρα στην Philadelphia Union. Όμως το ταξίδι του ήταν μάταιο.

Πρώτον γιατί η Ίντερ Μαϊάμι έχασε με 4-1 και παραμένει τελευταία ούσα κατώτερη των περιστάσεων και για άλλη μια φορά παρουσιασε πολύ κακή αμυντική εικόνα, αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό, αλλά ότι έφτασε στο γήπεδο, μαζί με μια αφίσα στην οποία εξιστορούσε εν συντομία το «κατόρθωμά» του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε διακοπές στην Αργεντινή!

Τόσο ο Μέσι όσο και ο Μπούσκετς, η υπογραφή του οποίου ανακοινώθηκε αυτή την Παρασκευή, δεν θα υπογράψουν με την ομάδα πριν από τις 5 Ιουλίου, όταν ανοίγει η θερινή περίοδος της αγοράς του MLS, και είναι πολύ πιθανό ότι το ντεμπούτο τους δεν θα γίνει πριν από τις 21 Ιουλίου.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X