MLS: Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι έχασε και έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

MLS:  Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι έχασε και έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026, σ’ ένα συμβόλαιο που θα ανανεώνεται ετησίως, ωστόσο μέχρι να βγει στο χορτάρι με τη φανέλα της, οι φίλοι της ομάδας θα αγωνιούν.

Όχι μόνο λόγω της λατρείας προς τον 36χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ αλλά και της αγωνίας που έχουν για την πορεία της, με τα αποτελέσματά της στο φετινό MLS να είναι άκρως απογοητευτικά.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού την ώρα που ο Pulga έπαιρνε μέρος σε φιλικό στο Ροσάριο πρςο τιμήν του Μάξι Ροντρίγκες πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ, η νέα του ομάδα περνούσε δύσκολες στιγμές στην Φιλαδέλφεια.

Και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Φιλαντέλφια Ούνιον, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν το ματς από το πρώτο μέρος που σημείωσαν τρία γκολ χωρίς να δεχτούν ούτε ένα και το φινάλε να βρίσκει την Ίντερ να χάνει με 4-1 και να μένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ενδεκτικό της τεράστιας προσμονής για τον Μέσι είναι ένα απίστευτο τηλεοπτικό πλάνο που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με έναν οπαδό να ελπίζει να δει διά ζώσης τον Pulga (έκανα 1.200 μίλια για να δω τον ποδοσφαιρικό GOAT έγραφε το πλακάτ που κρατούσε στα χέρια του) αλλά να μαθαίνει πως δεν είναι στο γήπεδο και να αποχωρεί τσαντισμένος.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X