Ζιντάν για Εμπαπέ: «Αυτά που κάνει είναι απίστευτά»

Κιλιάν Εμπαπέ: Ψάχνει γκολ με την Ελλάδα για να σπάσει ιστορικό ρεκόρ 65 ετών!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Γαλλίας, Ζινεντίν Ζιντάν, σε συνέντευξή του αποθέωσε τον Κιλιάν Μπαπέ για τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει δεχθεί κατά καιρούς, αποθεωτικά σχόλια, από κορυφαίους ποδοσφαιριστές των προηγούμενων δεκαετιών, όπως ο Πελέ και ο Ρονάλντο το «φαινόμενο». Αυτήν την φορά, ήταν η σειρά του Ζινεντίν Ζιντάν, να μιλήσει για τον 24χρονο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Téléfoot», ο «Ζιζού» είπε μεταξύ άλλων για τον Μπαπέ: «Αυτά που κάνει είναι απίστευτά. Ελπίζω να κερδίσει πολλές φορές την «Χρυσή Μπάλα». Αυτά που κάνει είναι φανταστικά, τόσο για την εθνική ομάδα, όσο και για την ομάδα του. Τον παρακολουθούμε και τον θαυμάζουμε».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπαπέ έκλεισε την αγωνιστική περίοδο με 54 γκολ, εκ των οποίων τρία (!) στον χαμένο τελικό του Μουντιάλ από την Αργεντινή και λογικά, είναι ένας από τους επικρατέστερους διαδόχους του Καρίμ Μπενζεμά, για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό βραβείο σε ατομικό επίπεδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X