«Τραβηγμένο» σενάριο στο transfermarkt για ΑΕΚ και Ντάλεϊ Μπλιντ (ΦΩΤΟ)

«Τραβηγμένο» σενάριο στο transfermarkt για ΑΕΚ και Ντάλεϊ Μπλιντ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητεί στόπερ και στο transfermarkt φιλοξενήθηκε «τραβηγμένο» από τα μαλλιά σενάριο για τον «ελεύθερο» Ντάλεϊ Μπλιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αναζητεί κεντρικό αμυντικό και στο transfermarkt φιλοξενήθηκε ένα «τρελό», ένα «τραβηγμένο» από τα μαλλιά σενάριο για τον εμπειρότατο αμυντικό, Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά το «διαζύγιό» με την Μπάγερν.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…

Κατ’ αρχήν το σενάριο για τον Ντάλεϊ Μπλιντ και την ΑΕΚ φιλοξενείται στο International Rumor Mill. Και όπως φαίνεται βάσει ημερομηνιών ξεκίνησε πριν δύο-τρεις μέρες, με την ιστοσελίδα να δίνει αρχικά 33% πιθανότητες υλοποίησης και πριν από λίγο 20%.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ έχει δεδομένα σπουδαία καριέρα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε ως αριστερό μπακ, αλλά εσχάτως παίζει τόσο ως στόπερ όσο και μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ όπως και ο πατέρας του, Ντάνι Μπλιντ και έχει παίξει σε Γκρόνιγκεν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξανά στο «Αίαντα» και για ένα εξάμηνο πέρασε από την Μπάγερν. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες αγωνίστηκε συνολικά σε Άγιαξ και Μπάγερν σε 24 ματς και δη 1.600 αγωνιστικά λεπτά έχοντας δύο ασίστ.

Ο Μπλιντ είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου του 1990 στο Άμστερνταμ. Έχει ύψος 1.80 και μετρά με την Εθνική Ολλανδίας `1001 συμμετοχές και τρία γκολ.

Συνολικά στην επαγγελματική του καριέρα μετρά πάνω από 600 ματς με εθνικές ομάδες και συλλόγους και περισσότερα από 25 γκολ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Τραβηγμένο» σενάριο στο transfermarkt για ΑΕΚ και Ντάλεϊ Μπλιντ (ΦΩΤΟ)
«Τραβηγμένο» σενάριο στο transfermarkt για ΑΕΚ και Ντάλεϊ Μπλιντ (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X