«Απόσταση ΠΑΟΚ και Ρόμα για Βιγιάρ»

«Απόσταση ΠΑΟΚ και Ρόμα για Βιγιάρ»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν στην Ιταλία για τις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Ρόμα για τον Γκονζάλο Βιγιάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία μετέδωσαν πως η Ρόμα ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ ώστε να παραχωρήσει τον Γκονζάλο Βιγιάρ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γκονζάλο Βιγιάρ και η περίπτωση του 25χρονου Ισπανού μέσου της Ρόμα που ήταν πέρσι δανεικός στη Χετάφε «απασχολεί» τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb» οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε σχετικές συζητήσεις, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία λόγω των χρημάτων που ζητούν οι «τζιαλορόσι». «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται, αλλά μπορεί να φτάσει το 4,5 με 5 εκατομμύρια ευρώ το πολύ, λιγότερα από όσα ελπίζουν να εισπράξουν οι Ρωμαίοι. Η Ρόμα θέλει 6 εκατομμύρια», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιταλική ιστοσελίδα.

Πάντως το σχετικό δημοσίευμα σχολίασε πως οι δύο ομάδες μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία, αρκεί πάντως η Ρόμα να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X