Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ για αντί-Τιράμ ο Παυλίδης

Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ για αντί-Τιράμ ο Παυλίδης
Photo Credits: INTIME

Με το συμβόλαιο του Μάρκους Τιράμ να ολοκληρώνεται και να οδεύει προς την Ίντερ, η Γκλάνταμπαχ έχει στρέψει το βλέμμα της στην απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το συμβόλαιο του Μάρκους Τιράμ να ολοκληρώνεται και να οδεύει προς την Ίντερ, η Γκλάνταμπαχ έχει στρέψει το βλέμμα της στην απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη σύμφωνα με τη Bild.

Στη μεταγραφική λίστα της Γκλάνταμπαχ για αντί-Τιράμ ο Παυλίδης!

Ο Γάλλος σέντερ φορ όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με τη γερμανική ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, σύμφωνα με τη Bild τα «πουλάρια» κοιτάζουν έντονα την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού της Άλκμααρ που συνεργάζεται με το γερμανικό γραφείο Sports 360, όπου έχει πελάτες πολλούς παίκτες της Bundesliga, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για μεταγραφή του στην Γκλάνταμπαχ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Παυλίδης ήταν εκπληκτικός με 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας με την ολλανδική ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του Conference League.

Η χρηματιστηριακή αξία του Παυλίδη στο transfermarkt ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ και ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν δείξει Λιντς και Άστον Βίλα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X