ΑΕΚ: Στις 30 Ιουνίου στην Ολλανδία οι διεθνείς εκτός Γκαρσία

ΑΕΚ: Στις 30 Ιουνίου στην Ολλανδία οι διεθνείς εκτός Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Έξτρα άδεια έλαβαν οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες έμειναν για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Εκεί θα χτιστεί και φέτος η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος έδωσε στους παίκτες του οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδας, έξτρα άδεια λίγω ημερών και θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους στο Μπούργκ Χάαμσταντε στις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για τους: Γιώργο Αθανασιάδη, Ντομαγκόι Βίντα, Λάζαρο Ρότα, Εχσάν Χατζισαφί, Νταμιάν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο και Στίβεν Τσούμπερ.

Οι παίκτες της Ένωσης στις 26 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπουργκ Χααμστέντε.

Έτσι, η ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη 27 Ιουνίου για την Ολλανδία μέσω Βρυξελλών, θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin ενώ θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και εν συνεχεία και άλλα όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ειδική περίπτωση αποτελεί ο Λιβάι Γκαρσία που έχει κληθεί στην Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για το Gold Cup 2023 που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά από τις 25 Ιουνίου ως τις 16 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία θα έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τουλάχιστον έως τις 3 Ιουλίου, όταν και ολοκληρώνονται τα ματς στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης που συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τα Σεντ Κιτς & Νέβις στις 25 Ιουνίου, την Τζαμάικα στις 29 Ιουνίου  και τις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου, με τους δύο πρώτους να προκρίνονται από τους τέσσερις ομίλους στα προημιτελικά.

 

Το τελευταίο διάστημα ο Λιβάι πραγματοποιεί την προετοιμασία με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στη Φλόριντα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X