Οργή στην Ιταλία για το σκάνδαλο με γκολ που δεν μέτρησε στο EURO U21: «Μας έκλεψαν» (VIDEO)

Οργή στην Ιταλία για το σκάνδαλο με γκολ που δεν μέτρησε στο EURO U21: «Μας έκλεψαν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιταλία ο μη καταλογισμός του γκολ που πέτυχε η «σκουάντρα ατζούρα», στο 92ο λεπτό του αγώνα με την Γαλλία, για το EURO U21.

Ο αγώνας είχε φθάσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από κεφαλιά του Μπελανόβα, η μπάλα πέρασε εμφανώς την γραμμή εστίας, καθώς όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο Λουκεμπά την έβγαλε μέσα από το τέρμα.

Ηταν μία από τις αμφισβητούμενες φάσεις, που συμβαίνουν συχνά στα γήπεδα, όμως δεδομένου ότι στην διοργάνωσ, δεν εφαρμόζεται το VAR και η τεχνολογία Goal-Line, το γκολ δεν μέτρησε προκαλώντας το αίσθημα της αδικίας στην γειτονική χώρα.

Ο ιταλικός Τύπος αντέδρασε έντονα με την «Gazzetta dello Sport» να κάνει λόγο για «σκάνδαλο» στο πρωτοσέλιδο της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Οι καταστροφές του Euro U21. Η τεχνολογία δεν υπάρχει, η Ιταλία έπεσε θύμα κλοπής στο Euro U21».

Επίσης, η «Tuttosport» γράφει «έκλεψαν τους Azzurrini, η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης!», ενώ η «Corriere dello Sport» αναφέρει: «Σκάνδαλο στην Ευρώπη».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X