Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα δίνει 20 εκατ. λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρεντ

Η απώλεια του Europa βάζει εμπόδια στην Γιουνάιτεντ για το επόμενο Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Φρεντ σ’ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο του, με τους Κόκκινους Διάβολους να λένε «ναι» σε οποιοδήποτε προσφέρει 20.000.000 λίρες.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Φούλαμ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, μάλιστα, είναι απρόθυμη να ικανοποιήσει τις αξιώσεις της Γιουνάιτεντ για τον 30χρονο, αλλά ελπίζει να επιτύχει μια συμφωνία που θα βολέψει όλες τις πλευρές όσον αφορά στο διακανονισμό για την καταβολή του ποσού.

Ο Φρεντ έχει πει στο παρελθόν για τα μελλοντικά του σχέδια: «Θα μιλήσω με τους μάνατζερ μου και με το σύλλογο και θα δω ποια είναι η απόφαση του καθενός. Θέλω να είμαι σημαντικός, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, οπότε θα δούμε. Αλλά πάντα ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Σε 213 ματς με τη φανέλα του συλλόγου του Μάντσεστερ, ο Φρεντ, έχει 213 συμμετοχές με 14 γκολ και 19 ασίστ, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε σε 56 αγώνες μέτρησε 6 τέρματα και 6 ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X