Η Τότεναμ συμφώνησε με τον Μάντισον

Η Τότεναμ συμφώνησε με τον Μάντισον
Photo Credits: INTIME

Την Τότεναμ παρουσιάζει πλέον ως φαβορί για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον, έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, κάνοντας λόγο για προφορική συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο «ριφιφί» είναι η Τότεναμ!

Η ομάδα του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να «κλέψει» τον Τζέιμς Μάντισον από την Νιούκαστλ η οποία είχε εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον 26χρονο Άγγλο που θα αποχωρήσει από τη Λέστερ εξαιτίας του υποβιβασμού της.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου αναφέρει ότι οι δύο σύλλογοι, έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία, για συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Θυμίζουμε ότι η Λέστερ έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν θέλησε να αφήσει τον Μάντισον να αποχωρήσει χωρίς κάποιο αντίτιμο.

O 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόβεντρι, έπαιξε στη Νόριτς στη συνέχεια και μετά πέρασε ως δανεικός από την Αμπερντίν, προτού πάρει μεταγραφή στη Λέστερ το 2018 με 25 εκατ. ευρώ!

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X