Ένας προβληματισμός που δεν τον ενστερνίζομαι…

Ένας προβληματισμός που δεν τον ενστερνίζομαι…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, εστιάζει στον Τομ Φαν Βέερτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραχώρησε μια συνέντευξη στην πατρίδα του, ο Τομ Φαν Βέερτ. Και μεταξύ άλλων, είπε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. «Είμαι στην ΑΕΚ και θέλω να παραμείνω για να κάνω μια ολόκληρη σεζόν».

Ο Ολλανδός φορ νομίζω ότι βρίσκεται περίπου στη θέση που ήταν πέρυσι ο Τσούμπερ και ο Άμραμπατ. Κι εξηγούμαι. Πέρυσι, ύστερα βέβαια από μια πολύ κακή αγωνιστική σεζόν, υπήρχε έντονη αμφισβήτηση και για τον Τσούμπερ και για τον Άμραμπατ.

Δεν θέλω να θυμίσω τι γραφόταν στο διαδίκτυο και για τους δύο, ούτε καν τι… εξάψαλμο ακούγαμε, όσοι υποστηρίζαμε ότι φυσικά και θα έπρεπε να μείνουν στην ΑΕΚ και πως με έναν κανονικό προπονητή και σε μια νορμάλ ομάδα, θα έκαναν… παπάδες αφού είναι παικταράδες!

Δεν λέω βέβαια ότι είναι ολόιδια η περίπτωση του Φαν Βέερτ, για αυτό και χρησιμοποίησα στον πρόλογο τη λέξη «περίπου». Πρώτα απ’ όλα, η ΑΕΚ αυτή τη φορά προέρχεται από μια μαγική σεζόν και κανείς δεν σκέφτεται καν να πει τον παραμικρό κακό λόγο για οποιονδήποτε παίκτη του ρόστερ του Αλμέιδα.

Δεδομένα μπορεί να προσφέρει πολλά (γκολ) στην ΑΕΚ

Υπάρχει ωστόσο ένα ερωτηματικό, ένας διάχυτος προβληματισμός – τον οποίο προσωπικά δεν ενστερνίζομαι – για το αν θα πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ ο Ολλανδός επιθετικός. Και υπάρχουν και δημοσιεύματα που τον συμπεριλαμβάνουν ως «υποψήφιο αντάλλαγμα» για μια μεταγραφή. Την ταπεινή μου άποψη, θέλω να καταγράψω. Την οποία και μου ενισχύει αυτό που είπε ο ίδιος ο Φαν Βέερτ, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του.

Ο Φαν Βέερτ, μην ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, πρόπερσι. Όντας παίκτης του Βόλου, έτσι; Με 17 γκολ σε 31 παιχνίδια, αν δεν απατώμαι. Στην ΑΕΚ ατύχησε πολύ με τους τραυματισμούς. Αλλά ακόμα και στο λίγο που τον είδαμε, την απίστευτη εκτελεστική του δεινότητα, την διαπιστώσαμε. Πέντε γκολ σε 15 συμμετοχές (11 σε πρωτάθλημα και 4 σε Κύπελλο), αλλά όχι ως βασικός, δεν είναι αμελητέο. Και σημαντικά γκολ. Και δύσκολα.

Εκτιμώ ότι παίκτη με τα τελειώματα του Φαν Βέερτ, δεν έχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Επομένως, είτε ως αλλαγή σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά ακόμα και ως βασικός εφόσον θα έχει κάνει κανονική προετοιμασία με τον Αλμέιδα και δεν θα είναι το ίδιο άτυχος με τραυματισμούς, μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα τη νέα σεζόν.

Και είναι σημαντικό, που και το πιστεύει, αλλά και το θέλει και ο ίδιος. Θα πρέπει βέβαια και να το αποδείξει στην προετοιμασία. Αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή. Έτσι δεν είναι;

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X