ΑΕΚ: Οι κούπες του νταμπλ συνεχίζουν το ταξίδι τους - Παρόντες την Κυριακή στη Θήβα οι Κασάπης και Χιώτης

ΑΕΚ: Οι κούπες του νταμπλ συνεχίζουν το ταξίδι τους - Παρόντες την Κυριακή στη Θήβα οι Κασάπης και Χιώτης
Photo Credits: INTIME

Σε Βόρεια Εύβοια, Λαμία και Θήβα οι κούπες του νταμπλ της ΑΕΚ. Παρόντες την Κυριακή οι Μιχάλης Κασάπης και Διονύσης Χιώτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «ταξίδι» του νταμπλ σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται για την ΑΕΚ και το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες σε Βόρεια Εύβοια, Λαμία και Θήβα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί από τη Λέσχη Φιλάθλων ΑΕΚ Βόρειας Εύβοιας από τις 7 μμ και μετά στο Malmö All Day Bar στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ από την ευρύτερη περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Φθιώτιδα και θα εκτεθεί στη μεγάλη εκδήλωση του ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας, ο οποίος θα γιορτάσει 50 χρόνια ιστορίας στο κέντρο «Εσπερίδες» στην περιοχή Αγριλιά, όπου θα δώσει το «παρών» πλήθος οπαδών της ΑΕΚ από τη Στερεά Ελλάδα. Στη συγκεκριμενη χοροσπερίδα αναμένεται να παραβρεθεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ, ο οποίος θα έχει συμμετάσχει νωρίτερα σε τουρνουά στη Μακρακώμη.

Η τελευταία στάση του επάθλου της Super League 2022-23 θα είναι η Θήβα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην εκδήλωση της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας. Το τρόπαιο θα αφιχθεί στις 8 το βράδυ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, πλησίον του προσφυγικού συνοικισμού, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να το δουν και να φωτογραφηθούν με αυτό.

Παρόντες θα είναι και οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Μιχάλης Κασάπης και Διονύσης Χιώτης.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X