Η ΑΕΚ ανάγκασε και τον Λουτσέσκου να υποκλιθεί: «Ήταν η πιο δυνατή ομάδα και στο τέλος τους αξίζαν οι τίτλοι»

Η ΑΕΚ ανάγκασε και τον Λουτσέσκου να υποκλιθεί: «Ήταν η πιο δυνατή ομάδα και στο τέλος τους αξίζαν οι τίτλοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να μην αναγνωρίσει την ανωτερότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την σεζόν που πέρασε και ανέφερε ότι η ΑΕΚ άξια κατέκτησε το νταμπλ!

Πιο αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο Sport 24 αναφέροντας το τι πήγε στραβά τη φετινή χρονιά για την ομάδα του, για τον χαμένο τελικό παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη παραπάνω και την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα στην Τούμπα από την ΑΕΚ: «Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να τα υπερβείς αυτά. Με αυτές τις ιστορίες λοιπόν και πάλι φτάσαμε να είμαστε πολύ κοντά στη πρώτη και τη δεύτερη θέση πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην έδρα μας στα play-offs. Το να χάσουμε αυτό το παιχνίδι όπως τo χάσαμε σημαίνει ότι δεν ξέραμε να τα καταφέρουμε. Ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι εδώ και δύο χρόνια που επέστρεψα στην ομάδα και το χάσαμε. Άλλο ένα παράδειγμα ήταν το ματς στο “Καραϊσκάκης” που χάσαμε 3- 1 στα play-offs. Κερδίζαμε 0- 1, ελέγχαμε το παιχνίδι και ξέραμε τέλεια τι να κάνουμε. Και ξαφνικά δεν το κάναμε γιατί πολύ απλά το αποφασίσαμε και αντιδρούσαμε λες και ήμασταν κάτι άλλο από το πρώτο ημίχρονο».

Για την αποβολή στον τελικό και την αλλαγή ψυχολογίας: «Όταν παίζαμε χωρίς πίεση, καταφέρναμε να κερδίσουμε, αλλά όταν είχαμε πίεση, δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε, χάναμε. Και δεν είναι δικαιολογία, μιλάνε τα αποτελέσματα, παρότι το δουλεύαμε πολύ, όλοι μας. Γιατί θα πει κάποιος καλά δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι; Μα δες πάλι τον τελικό. Πόσες φάσεις κάναμε; Πόσες ευκαιρίες; Αξίζαμε να κερδίσουμε; Μπορεί. Τι είπα στο τέλος του ματς; Τους αξίζει το Κύπελλο γιατί ήταν με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πολέμησαν. Εμείς χάσαμε την ισορροπία μας, δεν είχαμε ψύχραιμο μυαλό, να ηρεμήσουμε και να κάνουμε δικό μας το παιχνίδι. Χωρίς πίεση τους δώσαμε την μπάλα, χωρίς πίεση κάναμε φάουλ μακριά από σημείο κινδύνου στο γήπεδο. Μια ομάδα με δέκα παίκτες που έχει σοκαριστεί, μπορεί να σε απειλήσει μόνο με στημένη μπάλα κι εμείς τους την προσφέραμε. Και όχι μόνο αυτό. Έγινε το φάουλ, πήραμε την κεφαλιά κι αντί να διώξουμε, κρατήσαμε την μπάλα μέσα στο κουτί. Το ξαναλέω, αυτές οι ιστορίες συμβαίνουν όταν οι ομάδες δεν έχουν αυτοπεποίθηση, όταν αισθάνονται υπερβολική πίεση».

Για τις δηλώσεις του στα παιχνίδια: «Και στον πρώτο γύρο με την ΑΕΚ εκτός χάσαμε και τι είπα; Ότι αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Μετά τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τι είπα; Δεν μας άξιζε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε τους άλλους».

Για την ανωτερότητα της ΑΕΚ: «Φέτος η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα φάνηκε η ΑΕΚ. Γιατί πήραν πολλούς παίκτες με ποιότητα; Λόγω του γηπέδου; Λόγω της θετικής ενέργειας να πάνε να παίξουν στο γήπεδό τους και να έχουν αυτή την ατμόσφαιρα; Επειδή είχαν αυτή τη δύναμη, όλα να είναι τέλεια για αυτούς μέσα και έξω από το γήπεδο; Ήταν η πιο δυνατή ομάδα και στο τέλος τους αξίζαν οι τίτλοι. Ίσως του χρόνου να μην είναι το ίδιο όμως…».

Για την διαιτησία: «Για τον ΠΑΟΚ σου τα είπα αναλυτικά, αλλά στην σεζόν που έφυγε, όλα ήταν για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, η οποία επαναλαμβάνω άξιζε όσα κέρδισε».

Πηγή: Sport 24

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X