«Κοιτάζει» την περίπτωση του Κουζέλογλου η ΑΕΚ

«Κοιτάζει» την περίπτωση του Κουζέλογλου η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Κουζέλογλου είναι στους παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάζει την Ελληνική αγορά για να γεμίσει το ρόστερ της που αυτήν την στιγμή διαθέτει 5 συμβόλαια γηγενών παικτών με τον Πετρόπουλο να είναι αμφίβολος όμως για να συνεχίσει στην ομάδα. Ο Γιάννης Κουζέλογλου είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ για την frontline της και σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να λύσει την δύσκολη εξίσωση, με το πόσους ξένους θα αποκτήσει η Ένωση μέσα στην ρακέτα.

Ο Έλληνας φόργουορντ, είχε έρθει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο της προηγούμενης σεζόν, με τον Στέφανο Δέδα προπονητή και είχε βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Πέρσι αφού δεν βρήκε ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, πήγε στο Λαύριο στο τέλος Νοεμβρίου και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια, προτού μετακομίσει στην Ισπανία.

Η γνωστή μας Σαν Πάμπλο Μπούργκος, έδινε μάχη για να ανέβει κατηγορία και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Κούρο Σεγκούρα, πήρε τον Κουζέλογλου στην ομάδα του, μιας και τον ήξερε από το πέρασμα του στην ΑΕΚ. Τελικά δεν κατάφερε να ανέβει και πλέον ο Κουζέλογλου είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Από την ΑΕΚ έχουν κρατήσει καλές σχέσεις με τον Έλληνα παίκτη και υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και καλή διάθεση. Μην ξεχνάμε ότι αυτήν την στιγμή, αν υποθέσουμε ότι μια ομάδα πρέπει να έχει 5 ψηλούς, υπάρχει ο εξής ένας, ο Χατζηδάκης. Επειδή δεν μπορούν να αποκτηθούν 4 ξένοι ψηλοί, αφού υπάρχουν ανάγκες και στην περιφέρεια, η απόκτηση του Κουζέλογλου αυτομάτως θα έλυνε το γρίφο και θα επέτρεπε το φυσιολογικό, δηλαδή 3 ξένους στο 4 και το 5.

Ο Κουζέλογλου φέτος είχε 10.2 πόντους και 5.6 ριμπάουντ σε 24 λεπτά με το Λαύριο, παίζοντας 9 αγώνες. Από τον Μάρτιο που μετακόμισε στην Ισπανία, έπαιξε σε 10 παιχνίδια, έχοντας 4.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σε περίπου 11 λεπτά συμμετοχής. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του, με πολλές πιθανότητες να καταλήξουνε σε συμφωνία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X